فناوری 5G چگونه کار می کند؟
سیستم های ارتباطی بی سیم از فرکانس های رادیویی (که به عنوان طیف نیز شناخته می شود) برای انتقال اطلاعات از طریق هوا استفاده می کنند. 5G به همان روش کار می کند ، اما از فرکانس های رادیویی بالاتر که بهم ریختگی کمتری دارند استفاده می کند ، به این وسیله امکان انتقال سریع اطلاعات بیشتر را فراهم می کند.
با این حال ، در حالی که باندهای بالاتر در انتقال اطلاعات سریعتر هستند ، می توان در ارسال مسافت های بزرگ از آنجا که توسط اشیاء بدنی مانند درختان و ساختمان ها به راحتی مسدود می شوند ، مشکلی ایجاد کرد. برای دور زدن این چالش ، 5G از آنتن های ورودی و خروجی چندگانه برای تقویت سیگنال ها و ظرفیت استفاده می کند. این فناوری همچنین از فرستنده های کوچکتر که بر روی ساختمان ها و بر بلندای خیابانی قرار می گیرند ، استفاده می کند. برآوردهای فعلی می گویند 5G قادر به پشتیبانی از 1000 دستگاه بیشتر در هر متر از 4G خواهد بود.
فن آوری 5G همچنین قادر خواهد بود یک شبکه فیزیکی را به چند شبکه مجازی تبدیل کند. این بدان معنی است که اپراتورها بسته به نوع استفاده، قادر به ارائه برش مناسب شبکه هستند و از این طریق شبکه های خود را بهتر مدیریت می کنند.
سرعت 5G بالغ بر 10 گیگابیت بر ثانیه است. چنین چیزی حتی در تخیلات ما هم نمیگنجند. 5 جی 10 تا 100 برابر سریع تر ان چیزی است که با 4 جی میتوایند به دست اورید.
چه چیزی 5G را سریعتر می کند؟ سؤال خوبی بود!
استفاده از فرکانس های کوتاهتر (امواج میلی متر بین 30GHz و 300GHz) برای شبکه های 5G به همین دلیل 5 جی سریعتر است. البته شایعاتی وجود دارد در مورد اینکه این امواج مایکرویو است و مقاله ها و مطالب بسیاری در مورد خطرات ان از سقت جنین گرفته تا دیگر مشکلات زیست محیطی در مورد 5 جی وجود دارد ولی شخصا نمیدانم واقعیت هست یا دروغ. طبق اصول ارتباطی ، هرچه فرکانس کوتاهتر باشد ، پهنای باند بزرگتر خواهد بود.
© COPYRIGHT 2020 All Rights Reserved